Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Verkoop advies

Verkoop is emotie. Naast de zakelijke kant gaat de verkoop van een woning vaak gepaard met emotie. Wat is er dan beter om een ervaren en deskundige makelaar aan uw kant te hebben die er zijn vak van heeft gemaakt huizen te verkopen?

Om de volgende redenen is het verstandig een makelaar als Pat Makelaardij in te schakelen bij de verkoop van uw woning: 

  • De makelaar kent de markt. Hij komt veel mensen tegen die op zoek zijn naar een woning. Misschien wel naar uw woning.
  • De makelaar heeft toegang tot de informatie op Funda en andere woningsites. Uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de reacties via deze sites wordt gegenereerd.
  • De makelaar weet waar de grenzen binnen de onderhandelingen liggen. Hierdoor kunt u een teleurstelling voorkomen en er zeker van zijn dat hij voor u de kastanjes uit het vuur haalt.
  • De makelaar kent de wet. Dit maakt het verkoopproces helder en zorgt ervoor dat er geen "losse eindjes" overblijven. Indien nodig kan hij altijd een beroep doen op externe deskundigen. Op verrassingen achteraf zit niemand te wachten.
  • De makelaar is flexibel. De huidige markt is perfect voor kopers. Dit betekent dat een verkopende partij flexibel moet zijn. Een makelaar kan 6 dagen per week potentiële kopers op deskundige wijze rondleiden in uw woning.
  • De makelaar kent de reële waarde van uw woning. Ervaring en een uitgebreid verkooparchief zorgen ervoor dat een vraagprijs geen prijsvraag wordt. Met een reële vraagprijs trekt u de juiste kijkers.
  • De makelaar voorziet geïnteresseerden van informatie. De kijkers krijgen een brochure van uw woning. Voor degenen die een stap verder willen gaan heeft hij meer informatie in zijn dossier.
  • De makelaar is bereikbaar; naast een locatie in Schoonebeek is Pat Makelaardij te vinden op internet en te bereiken via telefoon en e-mail.

Mocht u meer informatie willen hebben over de verkoopservice dan kunt u altijd mailen of bellen. In een vrijblijvend gesprek informeert Ruud u graag hierover.