Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Europaweg 76, SCHOONEBEEK

€ 359.500 kosten koper

Kenmerken

Soort object Vrijstaande woning
Bouwjaar 1935
Woonruimte 118m2
Perceeloppervlakte 1692m2
Inhoud 509m3
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Energielabel Niet beschikbaar

Omschrijving

Voor elk wat wils! Wonen, werken, kantoorruimte, mogelijkheden voor mantelzorg, hobbyruimte, u zegt het maar. Deze karakteristieke woning met multifunctionele bijgebouwen biedt het allemaal en is ook nog eens gelegen op een fraaie, royale locatie binnen de bebouwde kom van Schoonebeek. De fraaie uitstraling van het jaren '30 pand en de keurig nette staat van onderhoud maken het geheel compleet. Degene die zoekende is naar een huis en locatie met mogelijkheden heeft nu de kans! Het geheel is gelegen op een riante kavel van 1.727 m2 eigen grond. Alleen door te kijken krijgt u het juiste beeld!!

Omschrijving
Woonhuis: entree in de centrale hal, doorgang naar de sfeervolle woonkamer met erker, gashaard en vaste kastenwand, vanuit de hal is de woonkeuken eveneens te bereiken met royaal eetgedeelte met erker en U-vormige keuken met gaskookplaat, oven, vlakschouw, vaatwasser (kleine type) en boiler, doorgang naar het achterhuis met hangtoilet v.v. fontein, bergkast en bijkeuken. De kelder is vanuit de woonkeuken te bereiken middels een vaste trap.
Het atelier is via de achtertuin te bereiken een een fijne toevoeging aan het woongenot en voor meerdere doeleinden geschikt. Het atelier is v.v. centrale verwarming een schuifpui en een keukenblok.
Kantoor (totaal ca. 165 m2): entree in de centrale ruimte, bergruimte, 2 separate kantoren, kantine v.v. keukenblok en toiletgroep. De achtergelegen vertrekken zijn indien gewenst vanuit het kantoor te bereiken en eenvoudig functioneel aan het kantoor toe te voegen.

Eerste verdieping
Speelse overloop v.v. vaste kasten, 3 slaapkamers van resp. 17, 12 en 9 m2 waarvan de ouderslaapkamer is v.v. een vaste kastenwand, neutrale, complete badkamer v.v. douche, bad, dubbele wastafel en hangtoilet. Alle vertrekken zijn neutraal afgewerkt en hebben goede lichtinval.

Tweede verdieping
Vlizotrap naar riante zolderruimte met stahoogte (niet begaanbaar) v.v. 2 dakramen en indien gewenst nog geheel naar eigen inzicht in te richten. De zolderverdieping biedt de gelegenheid om meerdere vertrekken te realiseren.

Tuin
Bij het woonhuis is een besloten tuin met goede bezonning, een overdekt terras en een vrije beleving. Tevens is er een houten garage van ca. 45 m2 aanwezig. De oprit biedt voor meerdere auto's parkeergelegenheid en is v.v. een fraaie sierhekwerk. Voor de kantoorruimte is eveneens parkeergelegenheid voldoende. Het buitenterrein aan de achterzijde is riant van opzet en valt middels een hek af te sluiten. Vanaf het buitenterrein zijn alle overige ruimten te bereiken als de kapschuur, de werkplaats met riante zolder en magazijn-/ bergruimte en de extra garage.

Bijzonderheden
Object met uitzonderlijk veel mogelijkheden binnen de bebouwde kom; bestemming is wonen/ werken dus ook een ondernemer heeft hier veel mogelijkheden; kantoorruimte/ atelier totaal ca. 200 m2; bijgebouwen totaal ca. 450m2; woning verkeert in zeer verzorgde staat van onderhoud; buitenzijde woonhuis in 2013/ 2014 geheel geschilderd (kozijnen en gevels); v.v. isolatieglas; woning wordt verkocht met lopend huurcontract kantoorgedeelte; om het juiste beeld te krijgen van de mogelijkheden is kijken noodzakelijk; Emmen en Coevorden op resp. 15 en 10 autominuten afstand gelegen; goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Duitsland middels A37.

Plattegronden

Locatie