Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Peelstraat 121 A, ERICA

€ 114.500 kosten koper

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Bouwjaar N.v.t.
Woonruimte N.v.t.
Perceeloppervlakte N.v.t.
Inhoud N.v.t.
Aantal kamers N.v.t.
Aantal slaapkamers N.v.t.
Energielabel Niet beschikbaar

Omschrijving

Altijd al uw eigen droomhuis willen bouwen op een landelijke locatie?? Dat komt nu wel heel dichtbij met deze betaalbare, ruime bouwkavel gelegen op een zeer vrije en landelijke locatie! De royale kavel van ca. 1.500 m2 biedt volop mogelijkheden uw dromen te realiseren. De kavel is gelegen aan de doorgaande weg naar Erica nabij het lommerrijke Dommerskanaal en biedt zeer veel privacy. Conform huidige bestemming kan er een royale vrijstaande woning worden gebouwd met een bijgebouw. Gezien het feit dat er reeds een bouwbestemming op het perceel rust kunt u direct uw bouwaanvraag indienen!!

Tuin
De tuin is nog nader in te vullen en biedt voor elk wat wils van het gazon tot een eigen bosperceel tot een heerlijk zonnig plekje in de luwte! U kunt het huis dusdanig invullen dat u een optimaal met het buitenleven heeft en een heerlijke tuin op het westen zou kunnen realiseren.

Bijzonderheden
Verkennend bodemonderzoek en sonderingsrapportage aanwezig; volop mogelijkheden voor de doe-het-zelver tot Drentenieren!!; uw nieuwe huis bouwen naar eigen wensen en inzicht op een fraaie, ruime locatie; het perceel heeft een afmeting van ca. 30 meter breed en ca. 50 meter diep en dient nog door het kadaster te worden uitgemeten; de dorpen Erica en Schoonebeek met goede basisvoorzieningen zijn gelegen op 3 kilometer afstand; Klazienaveen en Emmen op 10 autominuten gelegen; goede uitvalswegen richting Zwolle/ Groningen/ Duitsland middels de A37; landelijk wonen met stedelijke voorzieningen op korte afstand; kom sfeer proeven en cultuur snuiven in Drenthe!

Locatie