Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Bultweg 0 ong, SCHOONEBEEK

€ 150.000 kosten koper

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Bouwjaar N.v.t.
Woonruimte N.v.t.
Perceeloppervlakte N.v.t.
Inhoud N.v.t.
Aantal kamers N.v.t.
Aantal slaapkamers N.v.t.
Energielabel Niet beschikbaar

Omschrijving

Wilt u landelijk wonen naar eigen wens op een fraaie locatie en met de voorzieningen van het dorp Schoonebeek op korte afstand? Kom dan eens kijken bij deze bouwkavel gelegen aan de Bultweg in Oud- Schoonebeek. Een absolute kans voor de liefhebber aangezien er maar zeer zelden een vrije bouwkavel beschikbaar komt in Oud- Schoonebeek. Het perceel is ca. 1.100 m2 groot en dient nog nader te worden uitgemeten. Op het perceel is een vrijstaande stenen garage aanwezig en de nutsvoorzieningen zijn voor aan het perceel gelegen. Op deze kavel kunt u een vrijstaande woning bouwen.
De kavel is royaal van opzet en biedt de mogelijkheid uw eigen droomhuis te bouwen op een fraaie locatie! Naast het perceel is een oud pad gelegen richting het landelijk gebied en een fietspad naar de bebouwde kom en het centrum van Schoonebeek.

Schoonebeek is een zeer compleet buitendorp met een goed voorzieningenniveau; Emmen en Coevorden zijn op resp. 15 en 10 autominuten gelegen en u heeft goede uitvalswegen richting Groningen/ Zwolle/ Hoogeveen en Duitsland; perceel is momenteel als uitloop voor parkeren in gebruik; er zijn schetsen aanwezig die in een vooroverleg met gemeente Emmen zijn besproken; voor meer informatie bel of mail even met Pat Makelaardij!

Locatie