Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Het Spaan 14, BARGER-COMPASCUUM

€ 105.000 kosten koper

Kenmerken

Soort object 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1954
Woonruimte 71m2
Perceeloppervlakte 400m2
Inhoud 222m3
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 2
Energielabel Niet beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een eerlijke, frisse en betaalbare 2/1 kap woning op een riante kavel? Kom dan eens een kijkje nemen bij deze neutrale (gezins-) woning op een verkeersluwe en ruime locatie van 400 m2 eigen grond. Deze woning is vanaf het eerste moment door de huidige familie bewoond geweest en verkeert in een keurig onderhouden staat. Gezien de opzet van het geheel is het huis geschikt voor een breed publiek van starters tot gezinnen en zelfs senioren kunnen er mee uit de voeten. De vorige bewoonster heeft hier tot op zeer hoge leeftijd gewoond vanwege de badkamer op de begane grond. Gezien de riante opzet van het perceel is er een uitbouw aan de achterzijde mogelijk waardoor het realiseren van een slaapkamer op de begane grond tot de opties behoort. Laat u verrassen door deze interessante woning en kom gerust een kijkje nemen!

Indeling: entree in de centrale hal, doorgang naar de woonkeuken met eenvoudige inbouwkeuken, doorgang naar de speelse en lichte woonkamer met een vrije en groene woonbeleving. Vanuit de woonkamer is de praktische kelderkast te bereiken.
Vanuit de centrale hal is het achterhuis te bereiken met een multifunctionele ruimte (berging/gang) en een ruime, neutrale badkamer v.v. inloopdouche, hangtoilet en wastafel met badmeubel. In het achterhuis is eveneens de witgoedafdeling gesitueerd.
De gehele begane kenmerkt zich door de nette en neutrale staat en het goede contact met buiten met fijne lichtinval.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van resp. 9 en 12 m2 waarbij beide kamers zijn v.v. vaste kasten. Van origine was er een 3e slaapkamer aanwezig echter deze is in de loop van de tijd aangepast naar een sanitaire ruimte met wastafel en hangtoilet. Indien gewenst of noodzakelijk kan hier weer een 3e slaapkamer gerealiseerd worden of een volwaardige badkamer.

Tuin: de tuin is een absoluut sterk punt van deze woning gezien de ruime opzet, de mogelijkheden, de vrije beleving en de riante oprit. In de tuin is een houten tuinhuis aanwezig en is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een moestuin op eigen terrein aan te leggen. De opzet is dusdanig dat een riante uitbouw aan de achterzijde ook valt te realiseren of wellicht een mooie, grote garage met een overdekt terras! Aan de voorzijde is het huis gelegen aan een verkeersluwe straat met een groenstrook met speeltoestellen.

Bijzonderheden: interessant object voor een breed publiek; ook als investering object zeker de moeite waard; woonhuis is grotendeels v.v. isolatieglas; indien gewenst is het huis snel te aanvaarden; centrum Barger- Compascuum op loopafstand; gelegen nabij grotere kernen als Klazienaveen en Emmen; goede uitvalswegen richting Groningen/Zwolle en Duitsland middels A37.

Plattegronden

Locatie