Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Dordseweg 38 A, WEITEVEEN

€ 90.000 kosten koper

Kenmerken

Soort object Vrijstaande woning
Bouwjaar 1965
Woonruimte 235m2
Perceeloppervlakte 800m2
Inhoud 975m3
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers N.v.t.
Energielabel E

Omschrijving

Wat ziet u er in? Een mooi verzamelgebouw voor ondernemers? Een vrijstaand woonhuis met de mogelijkheid alles levensloopbestendig te maken? Wellicht ziet u er wel een mooie bouwkavel in met natuurreservaat "Het Bargerveen" in de achtertuin, wie zal het zeggen. Het feit ligt er dat dit object voor meerdere doeleinden geschikt te maken valt. Het voormalige kerkgebouw is ruim opgezet en heeft ca. 975 m3 inhoud en een vloeroppervlakte van 235 m2. Aan de ruimte kan het niet liggen en de fijne, groene en vrije kavel van ca. 800 m2 (het perceel dient nog uitgemeten te worden) draagt ook zeker positief bij aan de mogelijkheden. De huidige bestemming is maatschappelijk en u dient ook rekening te houden met een grondige renovatie c.q. modernisering vandaag ook de scherpe prijsstelling. Kom gerust eens een kijkje nemen om de juiste indruk te krijgen van het geheel.

Let op: De huidige bestemming is "Maatschappelijk" en dus niet "Wonen". Indien u de huidige bestemming wilt wijzigen naar "Wonen", dan dient u dat aan te vragen bij de Gemeente Emmen.

Indeling: entree in de centrale hal met doorgang naar vrijwel alle vertrekken waaronder de vergaderzaal, de keuken met kelder en cv-kasten, de toiletgroepen (dames/heren), de berging en de kerkzaal waar vanuit het podium, een werkkamer en de kelder onder het podium te bereiken valt.

Bijzonderheden: object met zeer veel mogelijkheden; centrale verwarming middels een Remeha HR ketel uit 2013 (eigendom); indien u de huidige bestemming wilt wijzigen dan dient u dat aan te vragen bij gemeente Emmen; zeer ruim geheel, fraaie ligging grenzend aan terrein van Staatsbosbeheer; Weiteveen is een landelijk gelegen dorp met prima basisvoorzieningen en grenzend aan Natuurreservaat "Het Bargerveen" en Duitsland; grootste schaapskooi van Europa is recentelijk geopend; stijlvol restaurant "Wollegras" aanwezig bij de schaapskooi; grotere kernen als Klazienaveen en Emmen op resp. 10 en 20 autominuten afstand gelegen.

Plattegronden

Locatie