Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

 

Pat Makelaardij is een jonge makelaardij gestart door Ruud Pat in 2009. Gevestigd in Schoonebeek in Zuidoost Drenthe is het werkgebied de gemeente Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.

Pat Makelaardij wil mensen op een laagdrempelige, persoonlijke manier wegwijs maken op de particuliere huizenmarkt. Vanuit een gedegen achtergrond worden klanten geadviseerd op het gebied van verkoop, aankoop, investeringsadvies en vastgoed gerelateerde vragen.


Daarnaast is Ruud gecertificeerd makelaar/taxateur die u in samenwerking met NWWI en de Taxateursunie kan voorzien van een gevalideerd taxatierapport.


Vanaf 2009 is bij Pat Makelaardij sprake van duidelijke groei. Deze groei heeft ertoe geleid dat Ruud momenteel samenwerkt met Jolanda Krul en Maranta Santing. Deze kleinschaligheid resulteert in korte lijnen, directe communicatie en zorgt ervoor dat klanten voldoende aandacht krijgen.


Wanneer u op zoek bent naar een woning, uw eigen woning wilt verkopen, investeringsadvies wilt of benieuwd bent naar de waarde van uw woning, loop dan gewoon even bij Pat Makelaardij binnen voor een vrijblijvend advies.