Telefoon: 0524 531030Email: info@patmakelaardij.nl

Werkwijze

 

De rol van de makelaar is in de loop der tijd veranderd. De ‘gevestigde orde’ wordt langzaamaan vervangen door meer betrokken makelaars, de makelaar 2.0. Achterover leunen is er niet bij, een actieve makelaar kan zich positief onderscheiden.


De koop en/of verkoop van een woning gaat gepaard met veel emotie. Een goede band met uw makelaar is hierdoor erg belangrijk. De makelaar heeft veel taken, zoals het presenteren van de woning en de inzet van internet en sociale media. Ook is het van belang dat hij u juist en tijdig voorlicht en beschikt over kennis van regelgeving en gevoel heeft voor het sentiment in de markt. Een goede makelaar combineert al deze factoren succesvol. Daarnaast is een goede samenwerking tussen makelaar, opdrachtgever en financieel adviseur essentieel.

Geldverstrekkers zien graag dat potentiële kopers zelf geld hebben gespaard, de kans op het verkrijgen van een hypotheek (en daarmee ook uw droomhuis) wordt daarmee vergroot. Kopers en starters zijn zich bewust van het belang van de inbreng van eigen geld.

Momenteel kennen we een historisch lage rente en lage huizenprijzen. Dankzij transparante financiële adviezen weet een koper tegenwoordig ook echt wat hij koopt en tegen welke voorwaarden. Huren daarentegen is en blijft duur. Kopen is de beste optie; iedere maand los je keurig af en bouw je tegelijkertijd eigen vermogen op. Wanneer u meer wilt weten over de werkwijze van Pat Makelaardij kunt u ons altijd mailen of bellen. In een vrijblijvend gesprek informeren wij u graag.